VihreäKeiju Lempi-annossalaatti

Värikäs ja maukas Lempi-annossalaatti tekee salaatin syömisen helpoksi.

Pakkauksessa on kokonaisia pieniä salaatinlehtiä sekä mausteena viinisuolaheinää ja rucolaa. 

Lempi on täysin suomalainen tuote, jonka salaattiainekset viljellään ja pakataan Kyröntarhoilla.

http://www.vihreakeiju.fi/tuotteet/lempi-annossalaatti

VihreänKeijun reseptivinkki Lempi-annossalaattiin ja herkulliseen pestokastikkeeseen sen pariksi.

Lempi-salaatti ja pestokastike: 
Ainesosat: 

1 pussi Lempi-annossalaatti

1/2 purjoa

100 g miniluumutomaatteja

200 g leppäsavujuustoa

1 dl paahdettuja cashew-pähkinöitä

1 omena  

Pestokastike:

2 ruukkua Vihreäkeiju lehtipersilja

70 g leppäsavujuustoa tai parmesaanijuustoa

50 g cashew-pähkinöitä

1 valkosipulinkynsi

1,5-2 dl oliiviöljyä 

ripaus suolaa 

Valmistusohje: 

Laita Lempi-annossalaattisekoitus tarjoiluvadille. Halkaise purjo pituussuuntaan, huuhtele lehtien välit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele miniluumutomaatit ja halkaise pituussuunnassa. Laita tarjoiluvadille. Kuutioi leppäsavujuusto, paahda cashew-pähkinät kuumalla pannulla käännellen. Lisää juustokuutiot ja pähkinät salaatin joukkoon. Kuori ja viipaloi omena. Jätä omena sivuun.

Pestokastike

Laita lehtipersilja, leppäsavujuusto tai parmesaanijuusto, cashew-pähkinät, kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja ripaus suolaa tehosekoittimeen. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Ohenna tarvittaessa öljyllä. Sekoita omenan palat pestokastikkeen joukkoon tummumisen estämiseksi. Tarjoa pestokastike salaatin kanssa.

Löydät reseptin myös osoitteesta: 

http://www.vihreakeiju.fi/reseptit/lempi-salaatti-ja-pestokastike

Helsinki, Tampere, Turku ja Jyväskylä
Koska?
Syyskuu 2018
ilmainen tapahtuma