Tzay & Planti

Tzay

Vegaaniset TZAY tuotteet tarjoavat täyttä makua ja runsaasti proteiinia- ilman gluteenia ja lisäaineita.TZAY soijaproteiinituotteet ovat valloittaneet Ruotsia jo vuodesta 2002 lähtien. Suomen pakastealtaisiin Atria toi tuotteet syksyllä 2016.

TZAY soijatuotteista valmista kätevästi hyvää, monipuolista ja helppovalmisteista kasvisruokaa, jota voit helposti muunnella lisukkeita vaihtelemalla. Paista, grillaa tai lämmitä uunissa tai mikrossa, nopeaa ja helppoa!

Chilillä ja inkiväärillä maustetut soijaproteiinipalat tai -vartaat sekä miedommat mustapippurilla&suolalla maustetut suikaleet maistuvat sopivat wokkeihin, tortilloihin, kastikkeisiin tai vaikka täytteeksi hampurilaisiin ja tacoihin. Inspiroivia reseptejä www.tzay.fi.

Planti

Tehtävämme on tehdä maailmasta hieman maukkaampi, vihreämpi ja samalla hieman parempi.Valmistamme herkullista kasviperäistä ruokaa ja juomaa, joista kaikki voivat nauttia olet sitten vegaani, noudatat vihreämpää ruokavaliota tai allergiasyistä noudatat maidotonta ruokavaliota.

Planti-tuotteet valmistetaan Suomessa, ja kaurapohjaisissa tuotteissamme käytämme 100 % suomalaista kauraa. 

Kavli-säätiön kautta lahjoitamme Plantin voitoista varoja hyväntekeväisyyteen, kuten humanitaariseen apuun, lääketieteelliseen tutkimukseen ja kulttuuriin.

Reseptivinkkejä sekä lisää tietoa meistä ja tuotteistamme löydät Facebookista & Instagramista: Planti Suomi ja nettisivuiltamme www.planti.fi.

Helsinki, Tampere, Turku ja Jyväskylä
Koska?
2019 alkuvuosi
ilmainen tapahtuma