Gourmand & Deliverde esittely

Gourmand Oy on perustettu vuonna 2009. Gourmand harjoittaa laatuviinien kauppaa, gastronomian- ja viinikoulutuksia, viinikonsultointia yritysmaailmassa, korkealuokkaisten italialaisten teollisten tuotteiden kauppaa sekä korkealuokkaisten teollisten elintarvikkeiden tuotekehitystä.

Lindrothin Puutarha Deliverde

Lindrothin Puutarha on Maariassa, 8 km Turun keskustasta, sijaitseva perheyritys, joka tuottaa laadukkaita isoja salaatteja, vihanneksia ja yrttejä. Komeiden yrttien ja isojen salaattien viljelyssä puutarha on ollut jo usean vuoden ajan suunnannäyttäjä Suomessa. Valikoimissa on runsaasti erilaisia tuoksuvia ja maistuvia yrttejä ja muhkeita maistuvia salaatteja joista vaativinkin kulinaristi löytää suosikkinsa.

Vuoden 2013 laaduntuottaja

Suomen Kauppapuutarhaliitto ja Kotimaiset Kasvikset ry valitsivat vuoden 2013 laatutuottajaksi Lindrothin Puutarha DeliVerden. Vuoden laatutuottajien nimeäminen aloitettiin vuonna 1994 ja sen tavoitteena on antaa tunnustusta yrityksille, jotka paitsi tuottavat hyvälaatuisia tuotteita, myös toimivat laadukkaasti ja pitkäjänteisesti.

Helsinki, Tampere, Turku ja Jyväskylä
Koska?
2019 alkuvuosi
ilmainen tapahtuma