Baba Foods esittely

Baba Foods Oy on suomalainen perheyritys, jossa tehdään intohimoisesti herkullista kasvisruokaa. Juuremme ulottuvat Lähi-itään, jonka ikivanhasta kasvisruokakulttuurista me ammennamme inspiraatiomme. Baban herkkujen – hummuksen, baba ganoushin, oliivitahnan, chiliporkkanoiden ym. takana on rakastettu perheen pää Chef Avi.

Babassa halutaan tehdä parasta. Niin hyvää, että parempaa ei yksinkertaisesti saa. Siksi Baban herkut tehdään käsin, parhaista raaka-aineista ja mahdollisimman pitkälti ilman lisäaineita.

Asiakkaansa Baba haluaa pitää super-tyytyväisenä. Tässä on onnistuttu hyvin. Ja kun joskus ollaan mokattu, niin siitä on otettu opiksi. Me todella arvostamme saamaamme palautetta. Jos ylpistymme, olemme epäonnistuneet. Siksi me babalaiset haluamme palvella juuri sinua mahdollisimman hyvin.

Baba toimii rehellisesti, vastuullisesti ja eettisesti sekä mahdollisimman ekologisesti. Näin toimiminen ei ole ihan helppoa, mutta me teemme tässä onnistuaksemme aina parhaamme.

Baba ei halua olla vain tekemässä hyvää ruokaa, Baba haluaa osaltaan olla myös tekemässä Suomesta parempaa paikkaa. Sellaista, jossa kaikkien on hyvä olla ja jossa mahdollisimman monilla olisi töitä.

Suun kautta sydämeen – Babasta!

Katso lähin jälleenmyyjäsi: www.baba.fi

Helsinki, Tampere, Turku ja Jyväskylä
Koska?
2019 alkuvuosi
ilmainen tapahtuma